Nieuwe Beweegroute in gemeente Sluis - Kom, Beweeg en Bevorder je Gezondheid en Welzijn!

Het beweegplatform QR-FIT, in samenwerking met de gemeente Sluis, kondigt vol trots de lancering aan van een gloednieuwe beweegroute in onze prachtige gemeente. Deze route combineert lichaamsbeweging met digitale interactie en belooft een unieke ervaring te bieden voor alle inwoners die op zoek zijn naar een leuke en gratis manier om actief te blijven.

Deze nieuwe beweegroute is bedoeld om bewoners van alle leeftijden aan te moedigen om op een laagdrempelige manier actief te blijven terwijl ze genieten van onze prachtige buitenomgeving. De route is 3,9 kilometer en bestaat uit een wandelpad met 12 palen. Bij elke paal kan de route worden gestart. Je kunt de oefeningen ontdekken door de QR-codes te scannen op de palen langs de route. Deze oefeningen kunnen worden uitgevoerd op drie verschillende fitheidsniveaus en wisselen elke 24 uur, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt. 

Naast de reguliere oefeningen zijn er ook specifieke oefeningen voor senioren beschikbaar. De oefeningen wisselen tussen balans, kracht en mobiliteit. Door deze oefeningen te combineren met het wandelen of hardlopen van de route voldoe je automatisch aan de beweegrichtlijn die onze overheid aanraadt. 

Natuurlijk hoort er bij een nieuwe route ook een feestelijke oefening! De opening staat gepland op 23 januari. We verzamelen om 15:15 u bij de Speelweide, locatie Papenmuts. Alle enthousiaste deelnemers krijgen de kans om samen met een ervaren QR-FIT coach de route te verkennen. Om optimaal van de route te kunnen genieten, raden we aan om vooraf de QR-FIT app te downloaden. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan dit openingsevenement, en het beste nieuws is dat deelname helemaal gratis is! Je kunt je aanmelden op www.qr-fit.nl/events

Mis deze kans niet om actiever te worden, van de buitenlucht te genieten en je gezondheid en welzijn te bevorderen. We hopen jou en je vrienden of familie aan de start te mogen verwelkomen!