Informatie coronavirus

Hier vindt u alle (actuele) informatie over het coronavirus (COVID-19). Voor de meest actuele informatie over het coronavirus en de coronamaatregelen verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid.

Vragen over corona? GGD GHOR biedt een luisterend oor!

GGD GHOR Nederland is een initiatief gestart waar iedereen, die daar behoefte aan heeft, in gesprek kan gaan met een zorgprofessional. Het kan zijn dat iemand voor zichzelf, voor vrienden of familie, algemene vragen heeft over corona of de vaccinatie tegen corona. Denk daarbij aan vaccinatie bijwerkingen, mogelijke gevolgen van het virus, testen of thuisblijven. De zorgprofessionals kunnen telefonisch bereikt worden en in een later stadium via de chat. Zij helpen zo goed mogelijk met het beantwoorden van persoonlijke vragen en staan de bellers onafhankelijk te woord op basis van de huidige inzichten. Vragen over corona? Bel dan naar 0800 770 770 7 (dagelijks beschikbaar van 8 uur tot 20 uur). 

Meer informatie? Kijk dan op www.vragenovercorona.nl.

Informatie van de Rijksoverheid

De meest recente informatie, vragen en antwoorden vindt u op de website van Rijksoverheid.
Heeft u vragen? Bel dan het landelijk informatienummer: 0800 - 1351

Zeeuwse aanpak - Zeelandveilig

De Zeeuwse aanpak van het Coronavirus staat op de website van Zeelandveilig Op deze website vindt u ook de veelgestelde vragen voor Zeeland en het coronavirus.

U kunt op deze website de laatste stand van zaken in Zeeland lezen op het liveblog.

Coronadashboard gemeente Sluis

Het dashboard coronavirus geeft informatie over de ontwikkeling van het coronavirus in Nederland.

Informatie voor ondernemers

Het coronavirus kan gevolgen hebben voor uw bedrijf en uw werknemers. U kunt zich voorbereiden op mogelijke bedrijfsrisco’s. Op de overzichtspagina Hulp voor ondernemers staat alle informatie voor u als ondernemer. U leest hier waar u rekening mee kunt houden. En bij welke overheidsorganisaties u terecht kunt voor advies of om zaken te regelen.