Promotiefilm gemeente Sluis

De gemeente Sluis heeft een nieuwe promotiefilm! In tweeënhalve minuut nemen de beelden u mee naar al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. Behalve de kust, natuur en rust kennen we ook gezellige drukte, koopcentra, festivals en heel veel activiteiten.
Dit alles is met prachtige overgangen tussen de verschillende opnames professioneel in beeld gebracht. We zullen deze film op diverse manieren gebruiken. Je kunt hierbij denken aan promotionele, bestuurlijke en informatieve bijeenkomsten, maar we zullen ook fragmenten (stills) uit de film gebruiken voor onze social media. Dit alles doen we om Sluis in al haar facetten te tonen.

De makers

In opdracht van de gemeente Sluis heeft Buro Brugge (Roel Brugge) uit Breskens de film vervaardigd samen met Fresh Frame (Jurgen Buijsse) uit Eede. Jurgen heeft het beeldmateriaal gemaakt waarna het monteerwerk startte. De goede onderlinge samenwerking tussen ons drieën heeft geleid tot een film waar met recht het woord promotie aan geplakt kan worden.

De promotiefilm zelf bekijken?

We snappen dat u inmiddels nieuwsgierig bent geworden naar de film. Deze kunt u hieronder bekijken via ons YouTube kanaal. Als u de film bekijkt, is het extra fraai als het geluid aan staat!

Bekijk de promotiefilm