Snippergroen

Groenstroken die grenzen aan uw huis of grond noemen we snippergroen. De gemeente verkoopt deze stroken grond actief. Dit heet het project Snippergroen. Heeft u snippergroen voor, naast of achter uw woning? Dan kunt u alvast aangeven dat u interesse heeft in de aankoop ervan.

Aanvraagformulier aankoop gemeentegrond

Kern voor kern

We verkopen snippergroen kern voor kern. In elke kern starten we met een informatieavond. Hiervoor ontvangen bewoners die in aanmerking komen voor het project Snippergroen een uitnodiging. Na de informatieavond ontvangen betrokken bewoners een brief over hun eigen situatie. Medewerkers van de gemeente komen graag bij u op bezoek om de brief toe te lichten. Let op: het is niet altijd mogelijk om snippergroen te kopen.

Voordelen

De verkoop van snippergroen heeft voordelen voor zowel de bewoners als de gemeente. Inwoners kunnen zo de waarde van hun woning en hun woongenot vergroten. De gemeente heeft na verkoop minder onderhoudskosten.

Meer weten?

Meer informatie over het project Snippergroen vindt u in de algemene flyer (PDF) en de verjaringsflyer (PDF). U kunt ook bellen naar 14 0117 of e-mailen: snippergroen@gemeentesluis.nl