Werk aan de weg

Bekijk de wegafsluitingen in onze gemeente

Gemiddeld twee weken voordat de werkzaamheden starten zijn ze te raadplegen.

Wij informeren de direct omwonenden per brief over de afsluitingen.

Werkzaamheden

Aardenburg
  • Afsluiting Herendreef Aardenburg 2 tot en met 35 is begonnen in week 38 tot eind van het jaar. Er is een omleidingsroute ingesteld. Tijdens deze werkzaamheden wordt de riolering vervangen en wordt de weg volledig vernieuwd.
Hoofdplaat
  • Werkzaamheden op diverse locaties (Meester Willem Schorerstraat/Beatrixstraat/Achterweg/Molenweg/Havenstraat/Spuikom). Werkzaamheden worden uitgevoerd met maximaal halve wegafzetting of korte afsluiting overdag.
Nieuwvliet
  • St. Bavodijk: start fase 2. Vernieuwen van kabels en leidingen. Afsluiten fietspad vanaf St Bavodijk 19 tot en met 39. Fietsers op de rijbaan. Vanaf St. Bavodijk 39 naar de Vijf Weeghen te Nieuwvliet.
  • Zeedijk 2 tot ingang Zouterik 2. Werkzaamheden aan wegen en fietspaden. Zeedijk volledig afgelosten, er is een omleidingsroute ingesteld. Fletcher hotel en ingang Zouterik bereikbaar.
Geplande werkzaamheden N253 vervangen duiker Oostburg / Schoondijke (week 47-50)

De bestaande duiker onder door de N253 nabij Oostburg wordt vervangen omdat deze niet meer goed functioneert. Er is gekozen voor een uitvoeringswijze waarbij het verkeer geen, of minimale hinder zal ondervinden van deze werkzaamheden. Het aanbrengen van de duiker zal door middel van een avegaar boring gedaan worden. De bestaande duiker zal vol geschuimd worden. 

De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de Provincie Zeeland.