Mantelzorg

Zorg je voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende ouder, kind, ander familielid, vriend of buur? Dan ben je een ware mantelzorger! Misschien noem je jezelf niet zo, maar het gaat erom dat je met een groot hart en toewijding langdurig voor iemand zorgt.

Het feit dat je dit voor je naaste doet, maakt jou een bijzonder persoon! Je bent als een rots in de branding, een vertrouwde en liefdevolle steun in zijn/haar leven. Voor jou is het misschien vanzelfsprekend om te helpen waar nodig, maar voor ons is het echt heel waardevol!

Dag van de Mantelzorg 2023. Meld u nu aan!

Op 10 november 2023 vieren we de Dag van de Mantelzorg. Een dag om jou, de mantelzorger, in het zonnetje te zetten en te erkennen hoe belangrijk jouw rol is. Ook willen we je laten weten dat je op de gemeente kunt rekenen als je vragen hebt of wanneer het zorgen even te zwaar wordt. We staan voor je klaar!

Om onze waardering te tonen, verrassen we elke aangemelde mantelzorger op vrijdag 10 november met een speciaal pakket dat we persoonlijk bij je thuis bezorgen. Ben jij een mantelzorger en wil je graag een attentie en een informatiepakket ontvangen? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Aanmelden attentie Dag van de Mantelzorg

Wacht niet te lang, want je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 20 oktober 2023. We kijken ernaar uit om jou te verwennen en je te laten zien hoe bijzonder je bent!

Let op: vanwege de privacywet en het feit dat een mantelzorgsituatie kan veranderen, vragen wij mantelzorgers zich ieder jaar opnieuw te registreren!