Mantelzorg

Zorg je voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende ouder, kind, ander familielid, vriend of buur? Dan ben je een ware mantelzorger! Misschien noem je jezelf niet zo, maar het gaat erom dat je met een groot hart en toewijding langdurig voor iemand zorgt.

Het feit dat je dit voor je naaste doet, maakt jou een bijzonder persoon! Je bent als een rots in de branding, een vertrouwde en liefdevolle steun in zijn/haar leven. Voor jou is het misschien vanzelfsprekend om te helpen waar nodig, maar voor ons is het echt heel waardevol!

Dag van de Mantelzorg 2023 

Op 10 november 2023 vieren we de Dag van de Mantelzorg. Een dag om jou, de mantelzorger, in het zonnetje te zetten en te erkennen hoe belangrijk jouw rol is. Ook willen we je laten weten dat je op de gemeente kunt rekenen als je vragen hebt of wanneer het zorgen even te zwaar wordt. We staan voor je klaar!

Om onze waardering te tonen, verrassen we elke aangemelde mantelzorger op vrijdag 10 november met een speciaal pakket dat we persoonlijk bij je thuis bezorgen.

Aanmelden voor een attentie en informatiepakket was mogelijk tot en met vrijdag 20 oktober 2023.