Trouwambtenaren

Peter Overhaus

Afbeelding Peter Overhaus

Trouwambtenaar sinds 2016

“Trouwen kan op zo veel manieren en op zo veel locaties. Wil je een traditionele ceremonie, iets eigentijds, vlot, met humor. Naast mijn gewone werk besteed ik met veel plezier mijn tijd in de voorbereidingen van een huwelijk. Een huwelijksceremonie is immers nooit standaard, maar iets waar we gezamenlijk aan werken en er een invulling aan geven die past in het plaatje van toch wel één van de mooiste dagen van je leven!”

Elsbeth Scholing

Afbeelding Elsbeth Scholing

Trouwambtenaar sinds 2021

“De liefde hangt in de lucht. Jullie stralende gezichten zijn het middelpunt van deze dag. De dag waar jullie zolang naar uitgekeken hebben is eindelijk aangebroken. Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand vind ik het heel speciaal om jullie huwelijksplechtigheid mede vorm te geven. Graag lever ik mijn persoonlijke bijdrage aan deze voor jullie zo speciale dag. Afhankelijk van jullie wensen schrijf ik een speech op maat die jullie liefdesverhaal weergeeft. Ik zie er naar uit jullie te mogen ontmoeten."

Sjoerd van Helmond

Afbeelding Sjoerd van Helmond

Trouwambtenaar sinds 2021

“Lief aanstaand bruidspaar. Jullie hebben besloten te gaan trouwen. Dat is fantastisch! Graag heet ik mezelf van harte welkom op jullie bruiloft! Ik hoop dat ik mag bijdragen aan een onvergetelijke huwelijksdag. Met mijn losse en spontane vertelstijl zal ik mijn uiterste best doen om de spanning weg te nemen van jullie mooiste moment. Samen met jullie ga ik op zoek naar het soort verhaal dat bij jullie past. Een verhaal waarin de liefde centraal staat. Een verhaal met een lach en een traan, maar altijd respectvol! Een verhaal bedoeld om jullie en jullie gasten een goed gevoel en een glimlach te bezorgen.”

Anneke Verhelst

Afbeelding Anneke Verhelst

Trouwambtenaar sinds 2021

“Ja, ik wil! Dat is het zinnetje dat jullie waarschijnlijk uitgesproken hebben bij het aanzoek. Ik vind het een eer om jullie trouwambtenaar te zijn, en wil jullie graag beter leren kennen tijdens een gezellig voorbereidend  gesprek. Dat is voor mij dé manier om samen met jullie een persoonlijke speech te schrijven, want ondanks het officiële karakter van de ceremonie, is het ook een intiem moment. Het moet jullie verhaal worden, met de juiste toon en met respect voor ieders achtergrond, waarin jullie jezelf kunnen herkennen en waar het publiek om kan grinniken en waarin ruimte is voor een lach en een traan. Ik zou het ontzettend leuk vinden om een mooie bijdrage aan jullie dag te mogen leveren. Jullie dag moet een dag worden met een “gouden rand”, waaraan jullie je leven lang blijft refereren. En... als jullie mij vragen jullie trouwambtenaar te zijn, zeg ik volmondig: Ja, ik wil!”