• Tijdelijke crisisnoodopvang vluchtelingen Aardenburg

De gemeente Sluis geeft gehoor aan de noodoproep van het ministerie van Justitie en Veiligheid aan alle gemeenten in Nederland om per direct slaapplaatsen te regelen voor vluchtelingen. Aan de voormalige gymzaal, Sint Bavostraat 9 in Aardenburg wordt daarom een crisisnoodopvang voor 40 personen gerealiseerd voor tijdelijke opvang.

• Uitnodiging roadshow Masterplan Nieuwvliet-Bad 28 september 2022

Woensdag 28 september organiseren we de derde roadshow over de projecten van de eerste uitvoeringsfase van het Masterplan Nieuwvliet-Bad. De roadshow vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur in het dorpshuis van Nieuwvliet (Sint Pieterstaat 3).

• Glasvezel in de regio

In Zeeland wordt in verschillende steden, wijken en dorpen glasvezel aangelegd. De Zeeuwse overheden juichen deze investeringen toe, omdat zij het belangrijk vinden dat alle Zeeuwen toegang hebben tot snel internet.

• Informatieve Raadsbijeenkomst & Besluitvormende Raadsvergadering

Op dinsdag 20 september vindt er een Informatieve Raadsbijeenkomst plaats en op donderdag 22 september vindt er een Besluitvormende Raadsvergadering plaats.

• Overige nieuwsberichten

Alle nieuws- en persberichten van 2022.