Nieuws RSS icoon

• Wat zijn de gevolgen van de Brexit voor u?

Het Verenigd Koninkrijk (VK) wil de Europese unie (EU) verlaten. Het VK en de EU hebben in 2018 een akkoord bereikt over de voorwaarden voor deze zogeheten Brexit.

• PERSBERICHT - Bekendmaking winnaar prijsvraag realisatie zonneparken Breskens en Schoondijke

Begin april van dit jaar is een persbericht door ons verstuurd over het uitzetten van een zogenoemde prijsvraag voor de realisatie van zonneparken in Breskens en Schoondijke. Het gaat hierbij om een gedeelte van de uit exploitatie genomen delen van de bedrijventerreinen Deltahoek in Breskens (2 hectare) en Technopark in Schoondijke (2,1 hectare).

• Verkeersmaatregelen tijdens de BeNe Ladies Tour 2019

Zaterdag 20 juli 2019 staat Sluis in het teken van de BeNe Ladies Tour. De internationale top van het dameswielrennen komt voor de eerste keer naar Sluis. Die dag zal om 11.00 uur op de Groote Markt, voor het bordes van het Belfort, het startsein worden gegeven van de tweede etappe van de BeNe Ladies Tour. De finish vindt plaats in het Belgische Watervliet. Om de wedstrijden goed te laten verlopen en de overlast zoveel mogelijk te beperken, neemt de gemeente diverse maatregelen.

• Bekendmaking Zeeuws-Vlaamse evenementen 3e kwartaal 2019

De drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten Hulst, Sluis en Terneuzen streven er naar om evenementen beter op elkaar af te stemmen en te spreiden. Om iedereen in de gelegenheid te stellen kennis te nemen van de vergunningplichtige evenementen, is besloten om deze voor elk kwartaal gezamenlijk te publiceren in het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad.