Nieuws RSS icoon

• Nieuwe opstelling weekmarkt Oostburg

Vanaf woensdag 23 juni 2021 krijgt de weekmarkt in Oostburg een iets andere indeling. De meeste marktkramen blijven staan op de oude vertrouwde locatie, maar enkele marktkooplieden verplaatsen van het Ledelplein naar de Markt en andersom. Om te voorkomen dat u moet zoeken, ziet u op onderstaande plattegrond waar u de kramen kunt vinden.

• Uitnodiging online bijeenkomst aardgasvrij wonen

Overstappen naar aardgasvrij wonen in jouw gemeente: denk en praat mee tijdens de online bijeenkomst op woensdag 30 juni van 19.30 tot 21.00 uur.

• Wandeling voor mantelzorgers

Na een lange tijd elkaar alleen digitaal te hebben gezien, organiseren we weer de eerste fysieke activiteit voor mantelzorgers: een wandeling door de Groese polder en het hertenkamp. Een mooie gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten.

• Nieuwe locatie kunstwerk Broden en Vissen

Maandag 14 juni maakten burgemeester Marga Vermue, kunstenaar Johnny Beerens en Martin Verbrugge de nieuwe locatie van het kunstwerk Broden en Vissen bekend. De muurschildering van Johnny Beerens verhuist dit najaar naar het terrein van Verbrugge Terminals in Terneuzen. De silo op het terrein biedt een passend decor voor het kunstwerk van 25 bij 20 meter (bijna 500 m2). Het kunstwerk krijgt zodoende een nieuwe plaats in Zeeuws-Vlaanderen en blijft in zijn geheel behouden.

• Overige nieuwsberichten

Alle nieuws- en persberichten van 2021.