Nieuws

RSS icoon
 • Gevonden explosief in Breskens

  Roompot start eind dit jaar met de realisatie van de herontwikkeling van het vakantiepark Zeebad. In voorbereiding hierop wordt onder andere een explosievenonderzoek uitgevoerd. Tijdens dit onderzoek is een 500 Lbs Engelse vliegtuigbom uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze vliegtuigbom wordt op vrijdag 12 november 2021 onschadelijk gemaakt en geruimd. Binnenkort volgt hierover meer informatie.

 • Reconstructiewerkzaamheden Oostburg

  De vierde fase van het project aantrekkelijk Oostburg is gestart. De werkzaamheden vinden plaats in de volgende straten: Raamstraat; Erasmusstraat; Oprit; op de Markt; op het Eligiusplein en in de Gobiusstraat.

 • Burendag 25 september 202

  Burendag is de dag waarop buren door heel Nederland al vele jaren het contact met elkaar vieren. Ieder jaar weer op de 4e zaterdag van september.

 • Samen recht vinden: een feestelijke ronde door Zeeuws-Vlaanderen.

  Op zaterdag 25 september is de feestelijke en muzikale start van een onderneming die 'Samen Recht Vinden Zeeland' heet. 's Ochtends in het centrum van Hulst, tussen de middag in de schouwburg in Terneuzen en aan het eind van de middag in de Raadzaal van het Belfort in Sluis.

 • Overige nieuwsberichten

  Alle nieuws- en persberichten van 2021.