Ondernemersloket

Waar de ondernemer centraal staat!

ondernemersloket_logo_RGB

Als (startende) ondernemer heb je vragen en soms ben je gewoon op zoek naar een goede gesprekspartner. Vragen over een goede vestigingslocatie voor je bedrijf, welke vergunningen je nodig hebt, of je aanspraak maakt op een subsidie, hoe het zit met ondernemen in het buitenland, wat is de status van mijn aanvraag; bij het Ondernemersloket stel je al deze vragen gerust. Heb je nieuwe plannen? Ga alvast eens in gesprek.

Onze bedrijvencontactfunctionarissen Gerben en Sandy staan voor je klaar. Beiden kennen de streek als geen ander en weten wat er speelt. Ze kennen niet alleen de weg binnen de gemeente maar ook daarbuiten. Ze hebben nauw contact met andere overheden, semioverheden en ondernemersverenigingen. Hierdoor zijn de lijntjes kort en zijn ze jouw verbindende schakel. Naast vraagbaak deelt het ondernemersloket zelf informatie over bedrijfsbezoeken, wijzigingen van beleidsregels, wat er speelt in de regio enzovoorts. Het ondernemersloket informeert ondernemers via facebook, LinkedIn en via de nieuwsbrief ‘Nieuws voor ondernemers’. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Stuur dan een e-mail naar ondernemen@gemeentesluis.nl.

Bedrijvencontactfunctionarissen Sandy en Gerben

Eén centraal aanspreekpunt voor àlle ondernemers in de gemeente Sluis

Als ondernemer wil je graag direct en snel kunnen schakelen. Je kunt je vraag mailen naar ondernemen@gemeentesluis.nl. Daarnaast kun je Gerben en Sandy ook rechtstreeks benaderen. Gerben bereik je op gijsselmuiden@gemeentesluis.nl of via (06) 13 24 62 15. Sandy bereik je op svanhoorn@gemeentesluis.nl of via (06) 23 50 45 59.

LinkedIn Ondernemersloket

Bedrijvencontactfunctionaris Gerben IJsselmuiden

Als bedrijvencontactfunctionaris binnen de gemeente Sluis ben ik mede verantwoordelijk voor de ondernemers in onze gemeente. Lang geleden begonnen als specialist verzekeren bij een grote landelijke bank en later werkzaam geweest bij een groot landelijk gerechtsdeurwaarderskantoor. Hierdoor heb ik een brede kijk op zaken en een goed inzicht in de noden van onze ondernemers. 

Ik ben een enthousiast en proactief persoon met een hands-on mentaliteit. Ik ben goed in het opbouwen van relaties met ondernemers en het adviseren van hen. Verder vind ik het erg leuk om bijeenkomsten en netwerkmogelijkheden voor ondernemers te organiseren. 

Als goede luisteraar ben ik altijd bereid om mee te denken met ondernemers over hun uitdagingen en hoe wij als gemeente hierbij kunnen helpen.  

In mijn functie als bedrijvencontactfunctionaris ben je een belangrijke schakel tussen gemeente en ondernemers in Sluis en dragen wij ons steentje bij aan het stimuleren van de lokale economie. Samen met mijn collega’s zet ik mij graag in voor de groei en ontwikkeling van onze ondernemers. 

LinkedIn - Gerben

Bedrijvencontactfunctionaris Sandy van Hoorn

Als bedrijfscontactfunctionaris ben ik de schakel tussen de ondernemer en de gemeente Sluis. Ik ondersteun de vraag van de ondernemer in relatie tot het gemeentelijk beleid. Daarnaast is het bieden van een netwerk voor ondernemers in onze regio een must! Ik krijg energie van de mooie verhalen van ondernemers, probeer deze de koppelen aan andere ondernemers- en ondernemersverengingen want samen sta je sterker. En natuurlijk stimuleer ik potentiële nieuwe bedrijven/ondernemers om zich te (blijven) vestigen in onze gemeente.

Mijn ervaring als marketing- en communicatieadviseur zet ik daarbij graag in. Want ook ondernemers worstelen met vraagstukken over bijvoorbeeld het in de markt zetten van hun bedrijf. Mijn doel is het realiseren en behouden van een duurzame en professionele klantrelatie. Plezier en enthousiasme staan daarbij bij mij centraal. Mijn sterke punten? Op een enthousiaste en vrolijke manier samenwerken. Daarbij zetten we in op het hoogst haalbare resultaat en kijken we wat wel kan. Het is nooit een ‘Nee’; het is altijd een ‘Nee, maar…’

LinkedIn - Sandy