Bedrijventerreinen

De gemeente Sluis beschikt over uitstekend toegeruste bedrijventerreinen met elk een eigen karakter. De vijf belangrijkste terreinen zijn Stampershoek te Oostburg (het regionale bedrijfsterrein), Deltahoek te Breskens (gericht op o.a. havengerelateerde activiteiten), Techno Park Zeeland te Schoondijke (technologische ontwikkeling, productie en scholing), de Vlaschaard te Eede (logistiek, distributie en handel en productie) en bedrijventerrein Nieuwvliet (toerisme en recreatie).

Heeft u vragen over één van de bedrijventerreinen? Stuur dan een e-mail naar STijssen@gemeentesluis.nl.

Stampershoek in Oostburg

Stampershoek ligt centraal in West Zeeuws-Vlaanderen, dicht bij de N58. Dat maakt het terrein een aantrekkelijke vestigingslocatie voor regionale bedrijven. 

Deltahoek in Breskens

Deltahoek is door de ligging bij de rondweg van Breskens én de handelshaven waar kustschepen kunnen laden en lossen een goede locatie voor vis- en jachthavengerelateerde bedrijvigheid. De rondweg rond Breskens vormt de grens van deze uitbreiding. Er is dus een directe aansluiting op de N58. 

Techno Park Zeeland in Schoondijke

Op het Techno Park Zeeland in Schoondijke vinden technologische bedrijven hun ideale vestigingsplaats. Door de bundeling van hoogwaardige technologisch gespecialiseerde bedrijven, ontstaat synergie. Startende ondernemers in de technologische sector maken in het Technologisch Bedrijven Centrum Zeeland (TBCZ) op het park gebruik van zeer aantrekkelijke vestigingsmogelijkheden met lage huurprijzen en goede voorzieningen.

De Vlaschaard in Eede

De Vlaschaard ligt op vijf minuten afstand van de Expressweg Antwerpen-Knokke en is dus vanuit internationaal oogpunt erg goed bereikbaar. De locatie biedt daardoor unieke mogelijkheden voor ondernemers, met name in de logistieke sector.

Nieuwvliet

Op initiatief van een groep enthousiaste Nieuwvlietse ondernemers, is met steun van de provincie Zeeland, het Waterschap en de gemeente Sluis een nieuw bedrijventerrein gerealiseerd aan de rand van Nieuwvliet. Door de ligging vlakbij de kust en langs de provinciale weg Breskens-Sluis, biedt het terrein dan ook een aantrekkelijke vestigingsoptie voor bedrijven die direct of indirect werken voor de toeristische sector in de kuststrook.