Aanmelden berichtenservice Sluis

Contactgegevens

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Door onderstaande velden in te vullen, meldt u zich aan voor de pilot berichtenservice en ontvangt u actuele informatie over de drukte in Sluis.

Met het invullen van dit aanmeldformulier geeft u toestemming voor het gebruik van uw telefoonnummer voor de pilot berichtenservice Sluis. Uw telefoonnummer wordt in Outlook en een WhatsApp verzendlijst opgenomen en alleen voor het doeleinde van informatieverstrekking over de drukte in Sluis gebruikt. Zodra de berichtenservice ophoudt te bestaan, wordt uw telefoonnummer uit de verzendlijst gehaald. U kunt ten alle tijden uw inschrijving voor de berichtenservice intrekken via het afmeldformulier. 

Vul uw voornamen in.
Vul uw achternaam in.
Een e-mailadres ziet er als volgt uit: jansen@provider.nl

Wilt u het telefoonnummer 0031 (0)6- 83 33 28 41 opslaan in uw contactenlijst? Wanneer u dit telefoonnummer niet opslaat in uw contactenlijst, kunt u ook geen berichten ontvangen. U kunt hiervoor ook de link https://wa.me/31683332841 gebruiken waarbij automatisch een chat wordt gestart waarna u het telefoonnummer eenvoudig kunt toevoegen aan uw contactpersonen. Hierna wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de drukte in Sluis.

Via de Berichtenservice ontvangt u enkel berichten. Er wordt niet gereageerd op berichten of telefoontjes. Door middel van het stoplichtsysteem wordt u op de hoogte gehouden van de drukte in de kern Sluis. Zodra de kleurcode wijzigt in oranje of rood, ontvangt u hierover een bericht. Wanneer u geen bericht ontvangt, geldt code groen: welkom in Sluis, geef elkaar de ruimte en houd 1,5 meter afstand.