Parkeervergunning bewoners (kern Sluis en Cadzand-Bad)

Kern Sluis en Cadzand-Bad

Voor deze kernen worden parkeervergunningen uitgegeven. De parkeervergunning wordt uitgegeven op kenteken. De houder van dit kenteken moet volgens de ‘basisregistratie personen’ staan ingeschreven op een adres in deze kernen. Daarnaast moet het voertuig volgens de RDW op naam staan van de aanvrager. Verhuurders kunnen in Cadzand-Bad één vergunning per woning aanvragen op adres.

Parkeervergunning online aanvragen

U kunt de parkeervergunning ook aanvragen door het aanvraagformulier (PDF) in te vullen en per post of e-mail naar ons te sturen. Deze aanvraag kunt u mailen naar info@gemeentesluis.nl of per post toesturen naar gemeente Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg. 

Parkeervergunning wijzigen

Als u een bestaande vergunning wilt wijzigen, omdat u bijvoorbeeld een andere auto heeft, dient u dit aan ons door te geven. Dit kan online via het wijzigingsformulier.

Parkeerschijf voor bezoekers

Het is mogelijk voor de kern Sluis om een parkeerschijf voor bezoekers aan te vragen. Met deze parkeerschijf kan maximaal vier uur aaneengesloten worden geparkeerd. Er kan maximaal één parkeerschijf voor bezoekers per adres worden aangevraagd. U kunt deze aanvragen door langs te komen aan de balie van het gemeentehuis of door een aanvraag via post of e-mail naar ons toe te sturen.

Blauwe zone (ontheffing aanvragen of wijzigen)

Wilt u als bewoner in een blauwe zone (kern Breskens of Oostburg) een ontheffing aanvragen of wijzigen? Kijk dan op onze webpagina Ontheffing blauwe zone (kern Breskens en Oostburg).