Parkeervergunning bewoners

Kern Sluis

Voor de kern Sluis worden parkeervergunningen uitgegeven.
De parkeervergunning wordt uitgegeven op kenteken.
De houder van dit kenteken moet volgens de ‘basisregistratie personen’ staan ingeschreven op een adres in de kern Sluis.
Daarnaast moet het voertuig volgens de RDW op naam staan van de aanvrager.
U kunt de parkeervergunning aanvragen door het aanvraagformulier (PDF) in te vullen en per post of e-mail naar ons te sturen.

Parkeervergunning online aanvragen

Cadzand-Bad

Verhuurders kunnen in Cadzand-Bad één vergunning per woning aanvragen op adres.

Bezoekersvergunning

Het is mogelijk voor de kern Sluis om een bezoekersvergunning aan te vragen.
Dit betreft een vergunning met hierin een parkeerschijf waarmee maximaal vier uur kan worden geparkeerd.
Er kan maximaal één bezoekersvergunning per adres worden aangevraagd.
U kunt de bezoekersvergunning aanvragen door langs te komen aan de balie van het gemeentehuis of door een aanvraag via post of e-mail naar ons toe te sturen.

Blauwe zone

Voor bewoners in een blauwe zone (Breskens en Oostburg) is het mogelijk om één ontheffing aan te vragen om vrij te mogen parkeren in de blauwe zone.
De houder van dit kenteken moet volgens de ‘basisregistratie personen’ staan ingeschreven op een adres in de betreffende blauwe zone en het voertuig moet volgens de RDW op naam van de aanvrager staan.
U kunt deze ontheffing aanvragen door langs te komen aan de balie van het gemeentehuis of door een aanvraag via post of e-mail naar ons toe te sturen.

Wijzigingen

Als u een bestaande vergunning wilt wijzigen, omdat u bijvoorbeeld een andere auto heeft, kunt u dit aan de gemeente sluis doorgeven via de balie, telefoon, e-mail of per post.