Parkeervergunning voor ondernemers/werknemers

Vanaf 1 januari 2024 regelen we het parkeren met een vergunning online. Dit doen we op basis van kentekenregistratie. Dit betekent dat u een ondernemer-/werknemersparkeervergunning en een dienstverlenersparkeervergunning voortaan via het e-loket op onze website aanvraagt.

Parkeervergunning voor ondernemers en werkgevers

De papieren vergunning verdwijnt 

Vanaf 1 januari 2024 ligt er geen papieren parkeervergunning meer achter de voorruit van uw auto. Alle parkeervergunningen zijn gedigitaliseerd. Dit betekent dat u vanaf dan in het bezit moet zijn van een nieuwe digitale ondernemer-/werknemersparkeervergunning. Deze vraagt u vanaf vrijdag 17 november 2023 aan via ons e-loket. 

U vraagt de parkeervergunning(en) aan met uw eHerkenning. Na het afronden van de aanvraag krijgt u een e-mail ter bevestiging en met meer informatie. Deze e-mail is afkomstig van het e-loket (no-reply@eloketten.nl).

Aanvragen parkeervergunning (e-loket)

Veelgestelde vragen ondernemers-/werkgeversparkeervergunning

Parkeervergunning voor dienstverleners

Vanaf 1 januari 2024 regelen we het parkeren met een vergunning online. Dit doen we op basis van kentekenregistratie. Een nieuwe vergunning is de dienstverlenersparkeervergunning. U kunt deze parkeervergunning aanvragen om te parkeren voor het uitvoeren van werkzaamheden of het verlenen van diensten in een gereguleerd gebied. Het aanvragen van deze vergunning kan voortaan via het e-loket op onze website.

De papieren vergunning verdwijnt

Vanaf 1 januari 2024 ligt er geen papieren parkeervergunning meer achter de voorruit van de auto. Alle parkeervergunningen zijn gedigitaliseerd. Dit betekent dat u vanaf dan in het bezit moet zijn van een nieuwe digitale dienstverlenersparkeervergunning. Deze vraagt u vanaf vrijdag 17 november 2023 aan via de website van de gemeente Sluis.

Aanvragen parkeervergunning (e-loket)

Veelgestelde vragen dienstverlenersparkeervergunning