Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2018 / Maart / Bijeenkomsten voor mantelzorgers in maart en april

Bijeenkomsten voor mantelzorgers in maart en april

Wanneer u langdurig onbetaalde zorg biedt aan iemand die u dierbaar is, dan bent u mantelzorger. Mantelzorgers verdienen aandacht en ondersteuning. Porthos Sluis organiseert daarom regelmatig bijeenkomsten voor mantelzorgers. Ook kunt u bij ons terecht voor individuele ondersteuning en een luisterend oor. 

 

Bijeenkomsten

Bent u mantelzorger? Dan bent u van harte welkom bij de volgende bijeenkomsten (aanmelden is niet nodig):

  • Gespreksmiddag op dinsdag 27 maart a.s. van 14.00 tot 16.00 uur in het Porthos-gebouw (Nieuwstraat 2 in Oostburg, ingang en parkeren aan de achterzijde van het gemeentehuis). Het thema is: Waar liggen uw grenzen?
  • Lezing Guus Langeraert op donderdag 12 april a.s. van 14.00 tot 16.00 uur bij Jota (Raadhuisplein 4 in Oostburg). Heemkundige Guus Langeraert neemt mantelzorgers in woord en beeld mee in zijn boeiende reisverhalen.

 

Mantelzorgondersteuning

Voor meer informatie over deze bijeenkomsten en over ondersteuning en begeleiding kunt u contact opnemen met sociaal makelaar Jessica van As van Porthos Sluis via tel. 140117 of jvanas@gemeentesluis.nl. Porthos Sluis is de gemeentelijke balie voor ondersteuning en begeleiding in Sluis. Hier kunt u terecht met vragen op het gebied van Jeugd & Gezin, Werk & Inkomen, Wmo en Leefbaarheid &  Burgerparticipatie. 


Uitgelicht


Zoeken