Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2013 / Maart / Burgeradviseurs

Burgeradviseurs

Heeft u problemen met het invullen van allerlei formulieren en vindt u het moeilijk om uw administratie bij te houden, dan kan een vrijwillige burgeradviseur van Porthos Sluis u wellicht helpen!

Als inwoner van de gemeente Sluis kunt u namelijk een beroep doen op de deskundigheid van vrijwillige burgeradviseurs. Burgeradviseurs zijn vrijwilligers van Porthos Sluis, die getraind zijn om u te ondersteunen. Zij komen op afspraak bij u thuis.

 

Wat een burgeradviseur voor u kan betekenen:

  • Ondersteuning bieden bij het uitzoeken en op orde brengen van uw administratie;
  • Ondersteuning bieden bij het invullen van allerlei formulieren;
  • Nagaan of u enige vorm van ondersteuning nodig hebt en u wijzen op landelijke en lokale inkomensondersteunende voorzieningen (met behulp van www.berekenuwrecht.nl);
  • Optreden als vertrouwenspersoon en helpen bij het eventueel ordenen van documenten en helpen zoeken naar mogelijke oplossingen voor de problemen waarmee u geconfronteerd wordt.

 

De inzet van deze adviseurs is een gratis dienst. Als u zich wilt aanmelden voor deze dienst dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van Porthos. Zij onderzoeken of de inzet van de burgeradviseur de juiste oplossing voor u is. Porthos Sluis is dagelijks te bereiken via tel. 0117 - 457 050 en via info@porthossluis.nl. Het is ook mogelijk om naar het gebouw van Porthos Sluis te komen aan de Nieuwstraat 2 te Oostburg.


Uitgelicht


Zoeken