Werk aan de weg

Bekijk de wegafsluitingen in onze gemeente

Gemiddeld twee weken voordat de werkzaamheden starten zijn ze te raadplegen.

Wij informeren de direct omwonenden per brief over de afsluitingen.

Werkzaamheden N676 Rijksweg tussen Breskens en Schoondijke

Van maandag 14 tot en met vrijdag 25 september 2020 voert H4A, in opdracht van de Provincie Zeeland, werkzaamheden uit aan de N676 Rijksweg tussen Breskens en Schoondijke.
De rotonde bij Breskens (kruising Provincialeweg / Sterreboschweg) wordt voorzien van nieuw asfalt.
De N676 Rijksweg wordt deze periode tussen 19.00 en 06.00 uur afgesloten voor verkeer.
Dit geldt niet van zaterdag op zondag en van zondag op maandag.
Er worden verschillende omleidingsroutes aangegeven.
Tussen 06.00 en 19.00 uur is de hoofdrijbaan geopend voor het verkeer.

Werkzaamheden zuidelijke parallelweg N253 Rondweg Sluis

Van maandag 21 september tot en met vrijdag 25 september 2020 voert H4A in opdracht van de Provincie Zeeland werkzaamheden uit aan de zuidelijke parallelweg van de N253 Rondweg Sluis tussen de Groeneweg en de Heilleweg. Het asfalt van de huidige weg wordt weg gefreesd waarna er een nieuwe asfaltlaag wordt aangebracht en de bermen worden aangevuld. De parallelweg wordt gedurende 4 nachten afgesloten voor verkeer. De werkzaamheden vinden plaats van 19.00 uur tot 06.00 uur. Overdag blijft de weg afgezet voor verkeer.

Omleidingen

Om veilig te kunnen werken wordt het werkvak tussen de kruising van de parallelweg met de Groeneweg en de kruising met de Heilleweg afgezet. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Aangrenzende percelen zijn bereikbaar. Voor meer informatie: https://www.zeeland.nl/.