Werk aan de weg

Bekijk de wegafsluitingen in onze gemeente

Gemiddeld twee weken voordat de werkzaamheden starten zijn ze te raadplegen.

Wij informeren de direct omwonenden per brief over de afsluitingen.

Reconstructiewerkzaamheden Schoondijke

Aannemer Reimerswaal voert in opdracht van de gemeente Sluis reconstructiewerkzaamheden (vervangen riolering en het opnieuw inrichten van de straat) uit op de volgende locaties in Schoondijke:

• In de Lange Heerenstraat;
  • In de Weststraat.

Het verkeer wordt ter plekke omgeleid via de rondweg van Schoondijke. Voor de bus is er een tijdelijke opstaplocatie gerealiseerd in de Lange Heerenstraat. Naar verwachting worden de werkzaamheden eind november afgerond.

Reconstructiewerkzaamheden Oostburg

Het project aantrekkelijk Oostburg is gestart met fase 4. Er worden reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd in de volgende straten:

• In de Raamstraat;
  • In de Erasmusstraat;
  • In de Oprit;
  • Op de Markt;
  • Op het Eligiusplein;
  • In de Gobiusstraat.

Het doorgaande verkeer wordt ter plekke omgeleid. Naar verwachting worden de werkzaamheden in de loop van december afgerond. Na deze werkzaamheden is het project aantrekkelijk Oostburg afgerond.