Werk aan de weg

Bekijk de wegafsluitingen in onze gemeente

Gemiddeld twee weken voordat de werkzaamheden starten zijn ze te raadplegen.

Wij informeren de direct omwonenden per brief over de afsluitingen.

Toegankelijk maken bushaltes in Draaibrug en Oostburg

Aannemingsbedrijf Geldof past de komende tijd bushaltes in Draaiburg en Oostburg aan zodat deze toegankelijk worden voor reizigers met een motorische en/of visuele beperking.
De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit:

• Het verhogen van de perrons, zodat een bijna gelijkvloerse in- en uitstap mogelijk is;
  • Het verlengen van de bushaltes, zodat er voldoende plaats is voor de bussen en de reizigers om in en uit te stappen;
  • Het aanbrengen van markeringen op de perrons om de veiligheid van de reizigers te garanderen.

De werkzaamheden duren ongeveer twee weken.
Op dinsdag 28 april 2020 start Aannemingsbedrijf Geldof met het aanpassen van de bushalte in Draaibrug, op maandag 11 mei met het aanpassen van de bushaltes in de Bredestraat te Oostburg (vlakbij de watertoren).
Dit project is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Zeeland.

Asfaltwerkzaamheden Voorstraat Groede

Op woensdag 6 mei 2020 start H4A Infratechniek B.V. met asfaltwerkzaamheden aan de Voorstraat in Groede.
Er wordt gestart met het uitbreken van de huidige asfaltverharding waarna deze wordt voorzien van een nieuwe verharding.
De werkzaamheden worden vanaf de rotonde aan de Noordstraat II tot en met Voorstraat 33 en 52 uitgevoerd. Dit werkvak is van 6 t/m 8 mei afgesloten voor verkeer.