Werk aan de weg

Bekijk de wegafsluitingen in onze gemeente

Gemiddeld twee weken voordat de werkzaamheden starten zijn ze te raadplegen.

Wij informeren de direct omwonenden per brief over de afsluitingen.

Werkzaamheden

Week 23 - 2023

 • St. Bavodijk 2c tot en met de Molenstraat 1, Nieuwvliet
  De werkzaamheden worden vanaf september weer opgepakt.
 • Sint Bavodijk 38 tot aan de Molenweg 1, Nieuwvliet
  Afgesloten voor doorgaand verkeer. U kunt Camping International bereiken via de Mettenijendijk - Molenstraat - Sint Bavodijk 2. 
 • Herendreef 1 t/m 35, Aardenburg
  De straat wordt tijdelijk dicht gemaakt. Er is sprake van een ½ wegafzetting. 
 • Molenstraat, Waterlandkerkje
  Vanwege het vernieuwen van kabels en leidingen kunt u van de stoep geen gebruik maken.
 • Nummer Een
  Vanwege het aanbrengen van drempels is de weg voor de helft afgezet.
 • Parking Ouderijksweg/voetbal, Breskens
  Uitvoering van een rioleringproject op de parking van de voetbal aan de oude Rijksweg. Achterpad tussen Oude Rijksweg en tennis niet bereikbaar. Er zijn er geen afsluitingen van de rijbaan.
 • Broodmanstraat/Weijkmanlaan, Breskens
  Een deel van de Weijkmanlaan is weer opgengesteld voor plaatselijk verkeer. In een deel van de Broodmanstraat is de funderingslaag aanebracht. Voor de ontsluiting van de Broodmanstraat (voor hulpdiensten, afvalinzameling) is de fietssluis tussen het Molenwater en Vogelenzang tijdens de werkzaamheden tijdelijk verwijderd.
 • Minnepoortstraat en Mauritsstraat, IJzendijke  
  De aanleg van het hemelwaterriool in de Minnepoortstraat en de vervanging van een gedeelte riolering ter hoogte van de Mauritsstraat (Begraafplaats) start met ingang van maandag 3 april en duurt tot eind juni dit jaar.We starten ter hoogte van de hoofdingang begraafplaats (Mauritsstraat). De Mauritsweg ter hoogte van de Veste is afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeer richting de Mauritsweg, Stevinstraat, Mauritshof en voetbal worden omgeleid vanaf de N61/Vestingweg.
 • Dorpstraat/Havenstraat/Meester Willem Schorenstraat,/Beatrixstraat, Hoofdplaat
  Komende week zijn er werkzaamheden op het tracé Meester Willem Schorerstraat/Beatrixstraat/Achterweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd met maximaal een halve wegafzetting of een kortstondige afsluiting van de weg overdag.
 • Beatrixstraat/Buys Ballotstraat, Schoondijke
  Er vinden werkzaamheden van DNWG plaats. Er is een omleidingsroute. De weg is verder voor de helft afgezet in de Beatrixstraat. Er staan stoplichten voor een goede doorstroming van het verkeer.
 • Oostburgseweg DraaibrugParallelwegen N253 Rondweg Sluis en N253
  In opdracht van de Provincie Zeeland voert H4A Infratechniek B.V. van maandag 22 mei tot en met vrijdag 21 juni werkzaamheden uit. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van grasbetontegels in de bermen. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.