PERSBERICHT - Holiday Special, coronaproof activiteiten tijdens feestdagen

Voor alle inwoners van de diverse kernen in de gemeente Sluis organiseert de gemeente Sluis, Buitengewoon Actief, Yaow! Events en De Eventers een aantal coronaproof activiteiten. Tijdens de feestdagen kan iedereen de livestreams kijken en zich voor één of meerdere activiteiten inschrijven en deelnemen.

Alle activiteiten vinden plaats binnen de gemeente Sluis. Op deze manier hoeft niemand zich te vervelen en houden we contact met elkaar tijdens de feestdagen.

Tijdens de feestdagen worden er een aantal activiteiten georganiseerd. Zo is er op 29 december een zoek & spot speurtocht. Tijdens deze speurtocht zijn er in diverse kernen rendieren verstopt die gevonden moeten worden. Oudejaarsdag en -avond is een vol programma. Op 31 december geeft Lappie Lapstok een spetterend optreden rond 16:00 uur. Daarna is er om 21:30 uur een jaaroverzicht met de burgemeester van Sluis gevolgd door de eindejaar quiz van 2021. Om 2022 feestelijk in te luiden start om 23:00uur de feestavond met Zoetzuur en Immer Hansi.

Aanmeldingen kunnen gedaan worden via: www.holidayspecial.nl. De genoemde optredens zijn tevens te volgen via holidayspecial.nl.

Voor alle informatie en aanmeldingen kijk dan op de website www.holidayspecial.nl of houd de social media kanalen in de gaten voor diverse updates.