PERSBERICHT - Burgemeestersontbijt met leerlingen van basisschool Sint Jozef uit Eede

Het Burgemeestersontbijt is terug van weggeweest. Op vrijdag 14 oktober 2022 vanaf 9 uur vindt in het Belfort in Sluis het Burgemeestersontbijt plaats. Samen met burgemeester Marga Vermue genieten leerlingen van groep 6, 7, 8 van basisschool Sint Jozef uur van een gezond en voedzaam ontbijt.

Het burgemeestersontbijt is hét evenement om aandacht te vragen voor het belang van een gezond ontbijt bij kinderen. En wie kan beter het belang van gezond ontbijten bij jonge burgers onder de aandacht brengen dan de burgemeester zelf?

Het ontbijt wordt niet langer tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt gehouden. Vanaf nu is er een speciale week voor het Burgemeestersontbijt.

Naast het ontbijt is er deze ochtend ook aandacht voor de Kinderraad. Voor het tweede jaar op rij organiseerde gemeente Sluis verkiezingen op alle basisscholen in de gemeente. Ook op basisschool Sint Jozef! Sinds 5 oktober is bekend wie er namens de school deelneemt aan deze ‘nieuwe’ kinderraad.