PERSBERICHT - Honoré Geernaert uit Aardenburg Koninklijk onderscheiden

Burgemeester Marga Vermue reikte op 27 april, namens Zijne Majesteit Koning Willem Alexander, een Koninklijke onderscheiding uit aan Honoré Geernaert uit Aardenburg. De heer Geernaert is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en kreeg de onderscheiding uitgereikt na de jaarlijkse Oranjeschieting van handbooggilde Sint Sebastiaan in Aardenburg.

De heer Geernaert is sinds 1977 betrokken bij handbooggilde Sint Sebastiaan in Aardenburg. En heeft sindsdien tot heden een bestuursfunctie bekleed. Hij heeft ook verschillende keren meegeholpen met het organiseren van belangrijke wedstrijden zoals de Europese, Nederlandse en Zeeuws-Vlaamse kampioenschappen. De heer Geernaert kan de drijvende kracht van deze vereniging genoemd worden.

Naast zijn vrijwilligerswerk voor de handbooggilde zet meneer zich ook vrijwillig in voor de Parochie Heilige Andreas. Hij voert voor de parochie verschillende werkzaamheden uit waaronder het opnieuw aanleggen van het kerkplein en het begeleiden van uitvaarten. Hij is altijd bereid mee te helpen bij activiteiten en fysiek de handen uit de mouwen te steken.