Zoektocht naar vrijwilligers voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne gaat door

We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligers die de mensen uit Oekraïne wegwijs maken in onze gemeente.

De oorlog in Oekraïne woedt voort. Nog steeds worden er raketten afgeschoten op doelen in Oekraïne. En komen mensen zonder verwarming, voedsel en water te zitten. Met de winter in aantocht verwachten we opnieuw een toestroom van vluchtelingen uit Oekraïne. We zijn daarom nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligers die de mensen uit Oekraïne wegwijs maken in onze gemeente. Om ze te ondersteunen bij het regelen van bankzaken, te helpen bij administratieve zaken zoals het aanvragen van een verzekering enzovoort. En natuurlijk om een luisterend oor te bieden; want veel vluchtelingen hebben nare gebeurtenissen meegemaakt.

Aanmelden

Bent u de vrijwilliger die we zoeken? Neem dan contact op door een e-mail met uw gegevens te sturen naar oekraine@gemeentesluis.nl. We nemen dan contact met u op.