Week van de Jonge Mantelzorger 2022

Van 1 tot 7 juni 2022 is het de Week van de Jonge Mantelzorger. Tijdens deze week vragen we extra aandacht voor jongeren(tussen 12 en 23 jaar) die binnen hun familie voor iemand zorgen En jongeren die extra zorgen hebben of zelf zorg en aandacht missen, doordat iemand in hun directe omgeving een chronische ziekte, beperking, psychische ziekte en/of verslaving heeft.

8 juni #niettemissen bijeenkomst

Tijdens deze week worden door het hele land activiteiten georganiseerd voor jonge mantelzorgers, zo ook in de gemeente Sluis. Zorg jij voor iemand anders? Op woensdag 8 juni van 19.30 tot 20.30 uur nodigen we jou uit in Time Out, Torenweidelaan 5 in Oostburg. Op deze avond zetten we de #niettemissen jonge mantelzorgers in het zonnetje en gaan we met elkaar in gesprek. Waar heb jij behoefte aan? Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Hoe kunnen we jongeren met zorgtaken beter helpen? Waarmee wordt jouw zorgtaak makkelijker? Op deze avond delen we tips en horen we vooral graag van jou wat jij met ons wilt delen. Aanmelden voor deze avond kan tot dinsdag 7 juni en doe je eenvoudig door een e-mail te sturen naar mantelzorg@gemeentesluis.nl.

#niettemissen