Vrijetijdsenquête onder inwoners gemeente Sluis

West Zeeuws-Vlaanderen staat bekend om haar schone stranden, prachtige fietsroutes, een breed cultureel aanbod en heerlijke keuken. En nog veel meer! Bezoekers van ver en dichterbij weten dit te waarderen. Kent u als inwoner ook de leuke plekjes in de streek? Bezoekt u weleens een museum? Winkelt u hier graag? Dat wil de Stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen graag weten. Daarom heeft de stichting een enquête uitgezet onder inwoners van de gemeente Sluis.

De enquête brengt onder andere in beeld van welk recreatief aanbod inwoners wel of geen gebruik maken en waarom, waaraan behoefte is en wat nog mist. Zo krijgt de stichting inzicht in de waardering van dit aanbod en hoe zij inwoners kan stimuleren om te genieten van het vrijetijdsaanbod dat er dankzij het toerisme is. Via een steekproef ontvingen half juni 1200 inwoners een oproepbrief om deel te nemen. Geen brief ontvangen? Dan kunt u toch meedoen! Ga hiervoor naar www.bezoekwestzeeuwsvlaanderen.nl/vrijetijdsonderzoek, vul de enquête uiterlijk 17 juli a.s. (anoniem) in en maak kans op een uitje in eigen streek. Alle input is welkom!

Stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen is opgericht op initiatief van lokale ondernemers en vormt de partner van de gemeente Sluis op het gebied van streekpromotie en gastheerschap.