Uitnodiging voor alle inwoners, ondernemers en bezoekers van Cadzand en Cadzand-Bad over de voortgang van het project Cadzand-Bad ‘Natuurlijk Stijlvol’

Het project Cadzand-Bad Natuurlijk Stijlvol is volop in ontwikkeling! We praten u graag bij over stand van zaken tijdens een informatieavond op donderdag 25 mei 2023.

We praten u graag bij over stand van zaken tijdens een informatieavond op donderdag 25 mei 2023. De informatieavond vindt plaats in de sporthal van Cadzand-Bad en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Tijdens deze informatieavond informeren wij u, in aanwezigheid van wethouder Marian van Oostenbrugge, over de voortgang van het project. Na dit plenaire deel kunt u bij verschillende tafels in gesprek met en vragen stellen aan betrokkenen over verschillende onderwerpen. Zoals over de inrichting van de openbare ruimte en fasering, planologische en ruimtelijke procedures (voor onder andere Hotel Noordzee en De Wielingen) en Duinhof Noord.

Graag tot donderdag 25 mei!  

Cadzand-Bad Natuurlijk Stijlvol

Het ontwikkelingsplan Cadzand-Bad heeft de woorden ‘Natuurlijk Stijlvol’ meegekregen. Die woorden staan voor een duidelijk herkenbare identiteit die de badplaats wil uitstralen. Ze vormen de essentie van de vele ontwikkelingen en bepalen de koers en het einddoel. 

Bijblijven

Houd, om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in Cadzand-Bad, ook de gemeentelijke informatierubriek in het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad en www.gemeentesluis.nl in de gaten! Met vragen over het project Cadzand-Bad kunt u mailen naar infocadzand@gemeentesluis.nl.