Uitnodiging roadshow Masterplan Nieuwvliet-Bad 16 maart

Donderdag 16 maart a.s. organiseren we de vierde roadshow over de projecten van de eerste uitvoeringsfase van het Masterplan Nieuwviet-Bad.

De roadshow vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur in het dorpshuis van Nieuwvliet (Sint Pieterstaat 3).

Uitvoering 

Inmiddels wordt volop gewerkt aan de Sint Bavodijk binnen de bebouwde kom en in Baanstpolder. De voorbereidingen voor het project Entree Strandganger zijn in volle gang en de werkzaamheden aan de Sint Bavodijk buiten de bebouwde kom, Adornisdijk en Baanstpoldersedijk zijn bijna klaar. Kortom, Nieuwvliet-Bad is in ontwikkeling! De projectleiders vertellen u tijdens de roadshow graag meer over de stand van zaken van hun projecten. Natuurlijk is er ook alle gelegenheid voor het stellen van uw vragen. 

Tijdsblokken

Om zoveel mogelijk bezoekers de gelegenheid te geven om de roadshow te bezoeken, hebben we deze verspreid over twee tijdsblokken: van 14.00 uur tot 16.00 uur en van 19.00 uur tot 21.00 uur. Bij beide tijdsblokken zijn alle projectleiders aanwezig. Ook vertegenwoordigers van aannemers en de netwerkbeheerder zijn van de partij. Binnen het door u opgegeven tijdsblok kunt u langskomen wanneer u wilt. 

Aanmelden

U kunt zich tot en met maandag 13 maart aanmelden. U vindt de aanmeldlink in de uitnodiging die geplaatst is op www.gemeentesluis.nl/nieuwvlietbad.