Uitnodiging Cultuur- en Contactbijeenkomst - maandag 15 april

Na het succes van de vorige Cultuur Contact- en Inspiratieavond op 8 juni 2022, is het tijd voor een vervolg! Daarom nodigen wij je uit voor de bijeenkomst ‘Samen aan de Slag’ op maandag 15 april vanaf 19.00 uur in de Grote Kerk Groede.

Burgemeester Marga Vermue verzorgt het welkomstwoord en wethouder Patricia van de Vijver stelt zich voor. Het community platform SamenSluis met alle mogelijkheden zetten we kort in de spotlights op deze avond. Verder geven we vooral informatie over fondsen en subsidies. Het VSBfonds komt naar Groede en geeft een presentatie over fondsenwerving en de mogelijkheden die er bij hen zijn.

Na een pauze, waarin iedereen kan genieten van een drankje en de gelegenheid heeft om elkaar én de mensen van het fonds te spreken, geeft mevrouw Ankie Feldbrugge een workshop over het schrijven van een projectplan. Ankie heeft ruimte ervaring op het gebeid van subsidies en fondsenwerving en deelt haar kennis graag met ons.

19:00 uur    Inloop met koffie/thee en iets lekkers
19:30 uur    Welkomstwoord door burgemeester Marga Vermue en het voorstellen van wethouder Patricia van de Vijver
19:40 uur    Samensluis: hèt online dorpsplein
20:00 uur    Presentatie door VSB-fonds
20:30 uur    Spraakwater
21:00 uur    Workshop fondsenwerving door Ankie Feldbrugge
22:00 uur    Afsluiting, napraten
22:30 uur    Einde

We gaan samen aan de slag en zien jullie graag op 15 april! Geef je uiterlijk 8 april op via onderstaande knop.

Adres: Markt 1, Groede

Geef je op!