Raadsspreekuur dinsdag 30 augustus 2022

Op dinsdag 30 augustus is er een raadsspreekuur van 19.00 tot 20.00 uur in het gemeentehuis in Oostburg. Tijdens dit spreekuur kunt u op een informele manier in gesprek gaan met raadsleden. Er kunnen wensen en ideeën besproken worden. Het spreekuur is niet bedoeld voor klachten, individuele problemen of onderwerpen die al op de agenda van de gemeenteraad staan of al zijn behandeld. Van iedere fractie is er één persoon aanwezig.

Aanmelden

Heeft u interesse? Meld u dan uiterlijk vrijdag 26 augustus 2022 vóór 12.00 uur aan via griffiersbureau@gemeentesluis.nl.
Vermeld hierbij:

• waarover u met de raadsleden in gesprek wilt gaan.
  • uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.