Kledingbank Zeeland Zeeuws-Vlaanderen

De Kledingbank verstrekt kleding aan mensen uit Zeeuws-Vlaanderen die zelf geen nieuwe of tweedehandskleding (meer) kunnen kopen. Deze mensen komen via de hulpverlening bij de Kledingbank terecht en worden gratis geholpen.

Wat doet de Kledingbank nog meer?

De Kledingbank houdt regelmatig een verkoop in het uitgiftecentrum in Terneuzen. In Oostburg wordt twee keer per jaar, in samenwerking met JOTA, een verkoopbeurs georganiseerd. Deze verkoopdagen zijn voor iedereen toegankelijk. De opbrengst komt volledig ten goede aan het werk van de Kledingbank Zeeland. 

Help ons helpen

U kunt uw overgebleven textiel, kleding, schoenen en/of tassen (mits in goede staat en niet kapot of vies) doneren aan de Kledingbank. Zij zorgen ervoor dat deze kleding bij de mensen terecht komt die het goed kunnen gebruiken. In de gemeente Sluis kunt u kleding afgeven bij JOTA, Raadhuisplein 4 in Oostburg. Dit kan op woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt uw kleding of textiel ook afgeven in het uitgiftecentrum in Terneuzen tijdens openingsuren of gebruikmaken van de kledingcontainer naast de ingang. Heeft u veel kleding? Dan is er de mogelijkheid om het bij u thuis op te halen.  

Contact

Op de website www.kledingbank-zeeland.nl vindt u meer informatie over de Stichting Kledingbank Zeeland Zeeuws-Vlaanderen. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar kledingbankzeelandzv@gmail.com of bel 0115 - 552009. Het bezoekadres is Molenzicht in Terneuzen (zijstraatje van de Noordstraat). De Kledingbank is geopend op woensdag van 09.30 tot 12.30 uur en op donderdag van 09.30 tot 16.00 uur. De kledingbank is ook te volgen via Instagram en Facebook.