Buurtbemiddelaars gevraagd!

Buurtbemiddeling Sluis is een initiatief van gemeente Sluis, Woningcorporatie Woongoed Zeeuws -Vlaanderen en Politie Wat buurtbemiddeling zo succesvol maakt, is dat bemiddelaars onafhankelijke vrijwilligers zijn die geen eigen belang hebben bij het conflict en daarmee vaak het vertrouwen van de beide partijen krijgen.

Bent u altijd degene die familieleden en andere naasten helpt bij het bemiddelen in kleine zaken? Wilt u graag bijdragen aan de leefbaarheid in Sluis en vindt u het leuk om meer te weten te komen over communicatie?

Bent u:

• ouder dan 21 jaar;
  • kunt u goed luisteren;
  • heeft  u een neutrale en onpartijdige houding;
  • benadert u mensen op een open en positieve manier;
  • dringt u uw eigen waarden en normen niet op aan anderen;
  • staat u open voor en respecteert u mensen uit andere culturen en
  • vindt u het interessant om de goede/leerzame gecertificeerde training te volgen?

Neem dan contact op met coördinator Anja Rijlaarsdam op telefoonnummer 06 - 2026 0665 of stuur een e-mail naar buurtbemiddeling@gemeentesluis.nl.