Ondernemerscafé op 8 december 2022

Op donderdag 8 december organiseert de gemeente Sluis een netwerkborrel op het gemeentehuis in Oostburg.

Een mooi moment om andere ondernemers te ontmoeten én om kennis te maken met afdelingen van de gemeente zelf. Adviseurs van de verschillende afdelingen van onze gemeente gaan graag met u in gesprek. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.
Voorheen organiseerden we de zogenaamde Business to Business netwerkevents. Deze komen volgend jaar weer terug, maar we vinden het de hoogste tijd om elkaar nu al te ontmoeten.

19:00 uur Inloop met koffie/thee en versnapering
19:30 uur Introductie & voorstellen Ondernemersloket door wethouder Jack Werkman
20:15 uur Zullen wij eens kennismaken? Netwerken doe je zo!
21:30 uur Afsluiten netwerkborrel door Wethouder Jack Werkman

Aanmelden

Stuur een e-mail met uw naam, uw bedrijfsnaam en het aantal personen(met namen) uiterlijk 1 december naar ondernemen@gemeentesluis.nl. Dan zorgen wij voor een hapje en een drankje.
We kijken er naar uit om alle ondernemers uit de gemeente Sluis te ontmoeten op 8 december. Tot dan!