Infoavond 9 mei Vitaal IJzendijke

Projectteam Vitaal IJzendijke organiseert op dinsdag 9 mei een bijeenkomst voor alle inwoners van IJzendijke om in gesprek te gaan over de vernieuwingen in het dorp die op stapel staan.

Gebouwen voor onderwijs, kinderopvang, sociaal-maatschappelijke en sociaal-culturele voorzieningen, zorg, wonen, eerstelijnszorg, sport en detailhandel zijn of komen aan het eind van de economische en/of technische levensduur. De eigenaren en belangrijke exploitanten van het vastgoed willen samen een voor IJzendijke zo goed mogelijke invulling bereiken.

Programma

Het programma vindt plaats in het Mauritshof en start om 20.00 uur (inloop van 19.30 uur). Hierbij zijn alle inwoners van IJzendijke welkom voor een algemene toelichting en om te reageren op alle huidige ideeën, alternatieven aan te dragen en/of uitwerkingen voor te stellen. Aanmelden is niet nodig.

Vitaal West Zeeuws-Vlaanderen

De informatieavond is handen van het projectteam Vitaal IJzendijke, in opdracht van -en in samenwerking met- Gemeente Sluis, ZorgSaam en Woongoed. Deze bijeenkomst is met steun van de schoolbesturen van de basisscholen Molenbolwerk en de Schuttershoek, Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen, de huisartsenpraktijken en apotheek. De ontwikkelingen in IJzendijke zijn onderdeel van het programma Vitaal West Zeeuws-Vlaanderen.