Handen uit de mouwen tijdens de dag van de ondernemer

Op vrijdag 18 november is het de Dag van de Ondernemer. In heel Nederland worden ondernemers in het zonnetje gezet.

Ook gemeente Sluis Sluis besteedt aandacht aan het belang van ondernemers in de regio. Een aantal collegeleden en de bedrijvencontactfunctionarissen steken op dezop deze dag letterlijk de handen uit de mouwen. Zo helpen ze een uur mee bij een viertal ondernemers uit de gemeente.

Sinds Sinds 2016 vieren we elke derde vrijdag van november de Dag van de Ondernemer. Gemeente Sluis vindt het belangrijk om ondernemers in de gemeente te waarderen. Ondernemers zijn een wezenlijk onderdeel
van de motor die de economie laat draaien. Dag in dag uit staan zij klaar voor hun klanten. En veren ze mee met alle ontwikkelingen die op hen afkomen. Ondernemers staan bekend om hun wilskracht, flexibiliteit en daadkracht. En dat wordt gewaardeerd!