Grenzeloos genieten tijdens de Zwinweek

Van 24 september t/m 2 oktober staat de Zwinstreek weer in de schijnwerpers. Een bijzondere regio aan zee waar prachtige natuur, een rijke geschiedenis en culinaire rijkdom elkaar afwisselen.

Tijdens de vijfde editie van de Week van de Zwinstreek laten partners uit het gebied bezoekers proeven van de unieke streek. Met een ruim aanbod aan natuur-, culturele of culinaire activiteiten is er voor ieder wat wils! Het volledige activiteitenaanbod tijdens de Week van de Zwinstreek is te vinden op: www.weekvandezwinstreek.eu

De Week van de Zwinstreek is een initiatief van de gemeenten Sluis, Knokke-Heist, Maldegem, Damme, Sint-Laureins, Provincie West-Vlaanderen en wordt uitgevoerd door IVN Natuureducatie en ondersteund door de toeristische diensten Westtoer, Toerisme Meetjesland en Toerisme Knokke-Heist.