Bespaar op uw energiekosten

U hebt het misschien al wel gehoord: de prijzen van energie stijgen. Dat kan betekenen dat u meer moet gaan betalen voor gas en stroom. Wat kunt u doen om de kosten toch zo laag mogelijk te houden? De gemeente Sluis biedt inwoners de mogelijkheid om via Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie informatie en advies te krijgen om uw energiekosten te verlagen.

Persoonlijke advies

Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie biedt samen met een aantal energieleveranciers goedkopere energiecontracten. De vergelijkingssite www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie geeft informatie en persoonlijk advies over uw energiecontract. Is deze nog het meest voordelig? Of is het verstandig om over te stappen?

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met de servicedesk van Gezondverzekerd.nl via 085-303 5389. Daarnaast kunt u zich via eerdergenoemde website aanmelden voor een online energiespreekuur. Een energiecoach helpt u tijdens het videogesprek met persoonlijk advies. Samen kijkt u naar hoe u kunt besparen op uw energiekosten en of u wel of niet moet overstappen.

Duurzaam Bouwloket

Duurzaam Bouwloket is het onafhankelijke energieloket van de gemeente Sluis. Op www.duurzaambouwloket.nl kunt u terecht met alle vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing, energie opwekken en financieringsmogelijkheden. Voor het aanvragen van advies verwijst het loket u onder andere door naar Energiek Zeeland. Duurzaam Bouwloket en Energiek Zeeland vullen elkaar dan ook aan, waardoor u optimaal geholpen kunt worden bij het verduurzamen van uw woning.

Energiek Zeeland

Energiek Zeeland informeert woningeigenaren en geeft onafhankelijk en integraal advies. Op www.energiekzeeland.nl vindt u Zeeuwse woningambassadeurs, die u samen met Zeeuwse aannemers en installateurs helpen bij het opstellen en uitvoeren van een uniek plan voor het verduurzamen van uw woning. Energiek Zeeland wil hiermee bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelstelling uit het Zeeuws Energieakkoord: Zeeland energieneutraal in 2045.

Energiek Zeeland wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Zeeland, de Zeeuwse gemeenten en het Ministerie van LNV.