16 maart 2023: infoavond voor sport- en cultuuraanbieders

Gemeente Sluis is per 1 december 2022 aangesloten bij het Volwassenenfonds Sport en Cultuur!

Wat houdt dit in?

Het Volwassenenfonds vergoedt (een deel van) de contributie, het lesgeld of de contributie voor volwassenen (18+) met een beperkt inkomen. Hierdoor krijgt iedereen een kans om te profiteren van de kracht van sport en cultuur!

Informatiebijeenkomst

Om sport- en cultuuraanbieders  te informeren over het Volwassenenfonds Sport & Cultuur, organiseren wij op donderdag 16 maart aanstaande van 19.00 tot 20.00 uur een informatiebijeenkomst. De bijeenkomst wordt gehouden in de Porthos kantine van het gemeentehuis (adres: Nieuwstraat 22 te Oostburg). Deelname is uiteraard kosteloos. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan t/m dinsdag 14 maart via dit aanmeldformulier. Enkele dagen voor de bijeenkomst krijgt u een herinnering per mail toegestuurd van Rick Huibregtse, coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur Zeeland.

Heeft u voorafgaand aan de bijeenkomst al vragen? Dan kunt u contact opnemen met hem. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-57390525 of via mail: zeeland@volwassenenfonds.nl

Voor wie?

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor alle sport- en cultuuraanbieders in de gemeente Sluis. Wellicht kent u ook organisaties of personen die de bijeenkomt graag willen bijwonen? Wees zo vrij om de uitnodiging door te sturen! Wij zien de aanmeldingen graag tegemoet. 

Meer informatie over het Volwassenenfonds staat op de website www.volwassenenfonds.nl en op onze eigen webpagina Volwassenenfonds