Welkom en veilig: we zien je graag in de gemeente Sluis

De promotiecampagne ‘We zien je hier graag’ al gezien?
Afgelopen vrijdag ging om 12.00 uur de campagne officieel van start!
We plaatsten een promotievideo op:

Deel, like en volg #wezienjehiergraag.nl!

De campagne zet ons mooie West Zeeuws-Vlaanderen in de schijnwerpers, nu door versoepeling van de coronamaatregelen de deur weer op een kier staat.
Want zonder onze geliefde gasten is onze gemeente niet hetzelfde!
Met de campagne laten we inwoners, dagjesmensen en verblijfstoeristen weten dat we ‘open’ zijn en dat het hier veilig winkelen, cultuur snuiven, vakantie vieren, tafelen enzovoorts is.

De promotiecampagne is een initiatief van de Taskforce Promotie & Marketing, die bestaat uit ondernemers en de gemeente.
De Taskforce onderneemt acties op korte termijn, zoals de start van de promotiecampagne.
Daarnaast werkt de Taskforce een plan uit voor de middellange en lange termijn, met als doel versterking van het ondernemersklimaat tijdens en na COVID-19.
Daarin wordt ook de inbreng van stads- en dorpsraden, cultuursector en verenigingsleven meegenomen.
Kijk voor meer informatie over de Taskforce op onze website of de website van het ondernemersloket (op www.ondernemeninsluis.nl).
Hierop staan de nieuwsbrieven van de Taskforce gepubliceerd.

We zien je graag op onze socials, website én in de gemeente Sluis!