Welke Zeeuws-Vlaamse ondernemer scoort het best op maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Ondernemers in Zeeuws-Vlaanderen kunnen zich kandidaat stellen voor de tweede editie van de MVOprijs. ZB organiseert in opdracht van de gemeenten Hulst, Terneuzen, Sluis en de Rabobank Zeeuws-Vlaanderen de tweede editie van de MVOprijs Zeeuws-Vlaanderen. De aanmeldfase is gestart. Na sluiting van de aanmeldfase selecteert de jury de zes beste bedrijven. Daarna volgt een publieksstemming. De jury bepaalt uiteindelijk wie de prijs verdient. Ook dit jaar wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens Contacta. De winnaar ontvangt een trofee, regionale publiciteit én mag zich de komende twee jaar De Beste Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming van Zeeuws-Vlaanderen noemen.

MVO gaat over de winnende combinatie van People, Planet en Profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de koplopers in hun sector. Deze prijs stimuleert maatschappelijk verantwoord ondernemen door koploperbedrijven in de schijnwerpers te zetten en daarmee andere ondernemers te stimuleren om ook hun bedrijfsvoering te verduurzamen.

Scoort jouw bedrijf op MVO? Kijk voor meer informatie op de website of meld je aan via www.dezb.nl. Twijfel je nog? Laat je overtuigen door de drie Zeeuws-Vlaamse burgemeesters en de directeur van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen in een filmpje dat te vinden is op de Facebookpagina van de gemeente Sluis.

CONTACTA 2018

(foto: Jan de Carpentier, de foto is genomen bij de prijsuitreiking op de stand tijdens Contacta in 2018. Toen waren de COVID19 maatregelen nog niet van toepassing.)