Week van de Veiligheid 2021: Ben jij voorbereid op criminaliteit?

De Week van de Veiligheid gaat op 11 oktober 2021 van start met als hoofdthema: ‘Ben jij voorbereid op criminaliteit?’ Op donderdag 14 oktober 2021 organiseert de gemeente Sluis een informatiebijeenkomst voor ondernemers met als thema ‘veilig ondernemen’.

Deze bijeenkomst vindt plaats van 18.15 tot 20.30 uur in het Mauritshof in IJzendijke. Bent u ondernemer in de gemeente Sluis? Dan bent u van harte uitgenodigd.

Door middel van presentaties wordt u geïnformeerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), de brandweer en politie. Tijdens de informatiemarkt en netwerkborrel kunt u zich persoonlijk laten adviseren door de aanwezige beveiligingsbedrijven en organisaties en onderling ervaringen uitwisselen.

18:15 uur: Inloop
18:30 uur: Opening door burgemeester Marga Vermue
18:40 uur: Presentatie CCV
19:45 uur: Informatiemarkt  en netwerkmoment
20:30 uur: Einde

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan tot uiterlijk 11 oktober 2021 via ondernemen@gemeentesluis.nl. Bij binnenkomst wordt om een coronatoegangsbewijs gevraagd.