We zien u graag in de gemeente Sluis

Ons bourgondische karakter, het weidse landschap, de mooie stadjes en dorpen, de uitgestrekte stranden en de culturele en culinaire hotspots.
De gemeente Sluis staat erom bekend en is erom geliefd.
Onder inwoners en toeristen.
Dat zien we terug in levendigheid en bedrijvigheid: onze gemeente bruist.
En toen kwam de coronacrisis, met alle gevolgen van dien.
We zijn dan ook blij dat door versoepeling van de coronamaatregelen onze deur weer op een kier staat.

We zijn er klaar voor

Reden genoeg om op initiatief van ondernemers en in opdracht van de gemeenteraad een Taskforce Promotie & Marketing op te richten.
Op de gemeentepagina van vorige week informeerden we u al hierover.
Vanuit de Taskforce slaan ondernemers en de gemeente de handen ineen om het gebied weer op de kaart te zetten.
Want zonder onze geliefde gasten is ons mooie West Zeeuws-Vlaanderen niet hetzelfde.
De Taskforce onderneemt acties op korte termijn en werkt daarnaast een plan uit voor de middellange en lange termijn, met als doel versterking van het ondernemersklimaat.
Daarin wordt ook de inbreng van stads- en dorpsraden, cultuursector en verenigingsleven meegenomen.

Vrijdag 5 juni 12.00 uur: kijk met ons mee!

Eén van de acties op korte termijn is de start van de promotiecampagne ‘Welkom en Veilig in de gemeente Sluis: we zien je hier graag’ op vrijdag 5 juni a.s. om 12.00 uur.
Via Facebook, twitter en website laten we zien dat we er klaar voor zijn om onder veilige omstandigheden inwoners en toeristen welkom te heten in onze gemeente Sluis.
Klokslag 12.00 uur plaatsen we vrijdag a.s. onze promotievideo op:

• Facebook.com/wezienjehiergraag.nl
  • www.instagram.com/wezienjehiergraag/
  • www.wezienjehiergraag.nl

Kijkt u mee? We zien u graag op onze socials, website én in de gemeente Sluis.

Meer informatie over de Taskforce vindt u hier.