We zien je hier graag: ook in het achterland en in het najaar

De Taskforce Promotie & Marketing houdt zich vanaf half mei bezig met de promotie van ons mooie West-Zeeuws-Vlaanderen. Met als doel: inwoners en toeristen veilig welkom heten. De komende maanden richten we onze campagne op spreiding van bezoekers en het najaar. Uiteraard rekening houdend met de coronamaatregelen.

Spreiding en najaar

Spreiding van bezoekers omdat naast onze schone stranden, het achterland een schat aan parels biedt. Die geven we graag een podium op onze social media, zoals Het Klinket, de 6 Linden, Groede Podium en nog véél meer... Najaar omdat ook buiten het hoogseizoen het hier heerlijk vertoeven is. Een lange strandwandeling en daarna een kop warme chocolademelk in een strandpaviljoen. Je laten verwonderen door de prachtige herfstkleuren in onze mooie natuurgebieden. Een educatief bezoek aan één van onze musea. Genieten van wellness in een hotel aan de kust. En zo kunnen we nog wel even doorgaan... Ook ná de zomervakantie zien we inwoners en toeristen hier graag!

Wist je dat…

… er onlangs opnames waren voor de Vlaamse versie van Boer zoekt Vrouw? Eén van de boeren bezoekt daarin een weekendje onze prachtige streek, met zijn potentiële geliefde. Dit leverde mooie beelden op. De uitzending is in het najaar en trekt ruim 1 miljoen kijkers. Prachtige gebiedspromotie over de grens!     

Volg, deel en like ons via: