We zien je hier graag

De Taskforce Promotie & Marketing bestaat uit ondernemers en de gemeente Sluis en houdt zich vanaf half mei bezig met de promotie van ons mooie West-Zeeuws-Vlaanderen.

Aanleiding is de impact van COVID-19 op onze streek. Doel van de promotie is inwoners en toeristen veilig welkom heten. Dit doen we met de campagne WeZienJeHierGraag. Met verschillende acties vergroten we de zichtbaarheid van onze promotiecampagne. Want hoe zichtbaarder we zijn, hoe meer we onze mooie streek in het zonnetje zetten! Zomaar een aantal voorbeelden van acties:

Boer zoekt Vrouw: óók de Waalse editie

In navolging op de Vlaamse editie van Boer zoekt Vrouw mochten we afgelopen week ook de Waalse editie L’amour est dans le Pré ontvangen. Voor beide edities stelden we in samenwerking met het bedrijfsleven een veelzijdig programma samen. Het Vlaamse koppel ontdekte vanuit hun panoramahuisje de rest van de omgeving rondom Groede. Het Waalse koppel had als uitvalsbasis De Blanke Top in Cadzand-Bad van waaruit ze diverse activiteiten ondernamen. We hebben al wat beeldmateriaal mogen zien en WOW, de streek en deelnemers worden echt heel mooi neergezet. Kortom, wij zijn reuze benieuwd naar het resultaat. De Vlaamse editie startte op 31 augustus en is door ons te zien via de VRT GO-app. Van de Waalse editie is de startdatum nog niet bekend.

Promotiemateriaal

U komt onze campagne steeds vaker tegen in winkels en culturele instellingen; via raamstickers en posters wijzen we inwoners en toeristen op onze campagne. We ontwikkelden een folder waarin we onze musea in de schijnwerpers zetten. En ook als u een drankje nuttigt op een terras, is de kans groot dat u ons tegenkomt via het viltje onder uw glas.

Nog veel meer 

Natuurlijk doen we nog veel meer! Benieuwd? Volg, deel en like ons via: