We Zien Je Hier Graag - Hart voor lokaal

Ofwel, ondersteun lokale ondernemers! Dat is onze boodschap vanuit de promotiecampagne WeZienJeHierGraag. Zeker gezien de gedeeltelijke lockdown kunnen onze ondernemers een steuntje in de rug goed gebruiken. Met allerlei acties stimuleren we inwoners om lokaal te kopen, te ontdekken en te verkennen.

Want ondanks de beperkingen door de aangescherpte maatregelen, blijft er nog veel over om coronaproof van te genieten. Het strand, het achterland, musea, winkels, afhaalmaaltijden van restaurants. Geniet je ook mee? Want daarmee houden we onze streek sterk, en dat is goed voor ons allemaal!

Ondernemer centraal, maar het draait om jou!

Kevin, Angelique, Maartje, Kent, Justyna en Marc geven namens alle ondernemers, samen met burgemeester Marga Vermue, gezicht aan onze lokale campagne en zijn de hoofdrolspelers in onze video. Hun boodschap: ontdek onze prachtige musea, proef de heerlijkste streekproducten, shop de mooiste kleding, geniet van een voorstelling en ga uit eten in eigen huis! Daarnaast zetten we ondernemers in het zonnetje op social media, adverteren we in lokale huis-aan-huiskranten en doen we nog veel meer. Maar uiteindelijk draait deze campagne natuurlijk om jou! Want van onze eigen inwoners moeten ondernemers en onze streek het meer dan ooit hebben. Heb jij hart voor West-Zeeuws-Vlaanderen? Geniet dan ook van al het moois en lekkers dichtbij. Kijk voor inspiratie en de video op www.wezienjehiergraag.nl en/of volg ons op Facebook en Instagram.

WeZienJeHierGraag is een initiatief van de Taskforce Promotie & Marketing, een samenwerking tussen ondernemers en de gemeente Sluis.