Wandeling voor mantelzorgers

Na een lange tijd elkaar alleen digitaal te hebben gezien, organiseren we weer de eerste fysieke activiteit voor mantelzorgers: een wandeling door de Groese polder en het hertenkamp. Een mooie gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten.

Datum        : donderdag 8 juli 2021
Tijdstip       : 14.00 tot 16.00 uur
Startlocatie: Groede Podium, Gerard de Moorsweg 4, 4503 PD Groede

We starten de wandeling vanaf Groede Podium in kleine groepjes. De meer ervaren wandelaars maken een wandeling door de Groese polder. De minder ervaren wandelaars maken een kortere wandeling door het hertenkamp. U kunt zelf kiezen welke wandeling u wilt maken. 

In dezelfde groepjes drinken we na afloop van de wandelingen iets op het terras bij Groede Podium. Het eerste drankje met iets lekkers erbij ontvangt u van ons. Gedurende de activiteit  vragen we de coronamaatregelen (1,5 meter afstand, mondkapjes zijn buiten niet verplicht) in acht te nemen.

Aanmelden

Aanmelden voor de wandeling kan tot dinsdag 6 juli 2021 via mantelzorg@gemeentesluis.nl of telefonisch via 140117. Bij slecht weer gaat deze activiteit niet door. U wordt hier dan tijdig van op de hoogte gebracht.