Wandelen op Wereld Alzheimer Dag

Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Dit jaar is het thema: Jong & Oud. Op deze dag en gedurende de hele maand september wordt de ziekte dementie, maar ook het belang van een dementievriendelijke samenleving, onder de aandacht gebracht.

Stichting DementieVriendelijk Sluis organiseert daarom op zaterdag 19 september 2020 een wandeltocht met ondersteuning van wandelvereniging ‘Voor de wind’.  

Jong en oud worden uitgenodigd om in beweging te komen voor een dementievriendelijke samenleving en om betrokkenheid te laten zien bij de grote groep mensen met dementie en hun mantelzorgers in de gemeente Sluis.

De start van de wandeltocht is tussen 10.00 en 11.00 uur bij JOTA, Raadhuisplein 4 in Oostburg. U heeft de keuze tussen een wandeling van 5 of 10 km. De route van 5 km is rolstoeltoegankelijk. Deelname kost € 5,00 inclusief een themaboekje en een hapje en drankje na de wandeling. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie kunt u opvragen bij Stichting DementieVriendelijk Sluis via dementievriendelijksluis@gmail.com.

Diezelfde dag staat bij JOTA in het teken van Wereld Vrede Dag. De wandeltocht wordt samen met JOTA georganiseerd en brengt beide thema’s samen.