Vanaf 15 maart 2021: betaald parkeren aan de kust

Vanaf maandag 15 maart 2021 geldt het betaald parkeren langs de kuststrook en moeten automobilisten op de (gemeentelijke) parkeerterreinen weer betalen. Het betaald parkeren duurt tot en met 15 november 2021.

U kunt betalen met uw pinpas of muntgeld (kentekenparkeren). Volg hiervoor de instructies op het scherm van de parkeerautomaat. Een voordeel van kentekenparkeren is dat u geen kaartje achter uw voorruit hoeft te leggen. Onze parkeercontroleurs kunnen op basis van uw kenteken zien of er voor het betreffende voertuig is betaald.

Maakt u al gebruik van belparkeren (mobiel parkeren)?

Wilt u nog makkelijker betalen voor parkeren? Gebruik dan uw mobiele telefoon. Op onze parkeerterreinen aan de kust en in Sluis kunt u gebruikmaken van belparkeren (mobiel parkeren). U betaalt snel, veilig en nooit teveel. Bij belparkeren betaalt u namelijk voor uw werkelijke parkeertijd. Bij aankomst zet u de parkeeractie aan en bij vertrek zet u deze weer uit. In de gemeente Sluis heeft u een ruime keuze uit aanbieders. Tip: installeer de app vooraf op uw mobiele telefoon.

Meer informatie over belparkeren of kentekenparkeren vindt u op onze website www.gemeentesluis.nl onder de banner ‘Parkeren’.