Vakantie gezinnen uit Limburg

Gezinnen en hulpverleners uit Limburg die getroffen zijn door de overstromingen enkele weken geleden genieten van een welverdiende vakantie in Zeeland. Zij zijn hiervoor uitgenodigd door Serviceclub Rotary en Zeeuwse ondernemers. Ook in de gemeente Sluis komen een aantal gezinnen vakantie vieren. Burgemeester Vermue verwelkomde afgelopen week het eerste gezin op camping De Wulpen in Cadzand en wenste ze een fijne vakantie toe. De komende weken volgen er nog meer gezinnen die even tot rust kunnen komen in onze mooie streek. Ook deze gezinnen wensen we alvast een fijne vakantie toe!

foto gezin Limburg