Stem nú op de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen

De afgelopen maand zijn al ruim 900 stemmen uitgebracht op de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen.
Iedereen die zich betrokken voelt bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in Zeeuws-Vlaanderen kan tot en met 25 september 2018 stemmen op zijn of haar favoriete ondernemer via www.mvoprijs.nl.

De zes genomineerde bedrijven zijn: De Appelaere, Camping Zonneweelde, De Ketchupfabriek, Poppe Installatietechniek, Slowd en Voedselbron Graauw.
Lees de beschrijving van de bedrijven op de website en bepaal wie volgens u de prijs verdient.
Uw stem telt!

De drie bedrijven met de meeste stemmen gaan naar de finale.
De winnaar wordt op 6 november 2018 tijdens Contacta bekendgemaakt.
De jury bestaat uit Jo-Annes de Bat (Gedeputeerde voor economische zaken Provincie Zeeland), Willeke Pietersma (eigenaar van De Haarzaak) en Eric de Ruijsscher (CEO H4A).
De jury beoordeelt de inzendingen op het evenwicht tussen people, planet en profit.
Ook kijkt de jury naar innovatiekracht, impact en uitstraling in de branche.

De MVO-prijs is een initiatief van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en de drie gemeenten Sluis, Terneuzen en Hulst. Stichting Switch is verantwoordelijk voor de uitvoering.