Start Baloise Ladies Tour in Cadzand

Op zaterdag 10 juli wordt om 11.00 uur aan de jachthaven (Maritiem Plaza) van Cadzand het startsein gegeven van de tweede rit van de Baloise Ladies Tour.

Op zaterdag 10 juli wordt om 11.00 uur aan de jachthaven (Maritiem Plaza) van Cadzand het startsein gegeven van de tweede rit van de Baloise Ladies Tour. Via een lus door West Zeeuws-Vlaanderen zetten de wielrensters koers richting Knokke. Een unieke rit van badplaats naar badplaats! 

De doorkomst van de wielerkaravaan wordt begeleid en beveiligd door motorpolitie. Omdat het enkel om een doorkomst gaat, worden wegen, kruispunten en rotondes slechts voor korte tijd afgezet. De verkeersregelaars begeleiden dit.

De Baloise Ladies Tour verwelkomt jaarlijks de wereldtop in het vrouwenwielrennen. Dit jaar vindt de wedstrijd plaats van donderdag 8 tot en met zondag 11 juli 2021. Deze internationale vierdaagse, met etappes in Nederland en België, is de enige grensoverschrijdende wielerwedstrijd voor vrouwen. De gemeente Sluis is voor de tweede keer startlocatie. In 2019 startte het peloton op de Grootte Markt in Sluis. 

Het belooft een mooi spektakel te worden! Meer informatie en het volledige programma vindt u op www.baloiseladiestour.be.