PERSBERICHT - Bijeenkomst ‘Werk en Mantelzorg’

Werk combineren met de zorg voor een naaste, het is de normaalste zaak van de wereld.
Toch wordt er nog (te) weinig over gesproken.
Landelijk combineert één op de vier medewerkers werk en mantelzorg.
In een vergrijzend gebied zoals (West) Zeeuws-Vlaanderen kan dit aandeel zelfs nog hoger liggen.
Daarom organiseert de gemeente Sluis in samenwerking met de Stichting Werk en Mantelzorg een bijeenkomst rondom dit thema voor zowel mantelzorgers als werkgevers.

Op donderdag 21 november 2019 zijn mantelzorgers en werkgevers van 19.00 tot 21.00 uur welkom in het gemeentehuis in Oostburg voor de bijeenkomst ‘Werk en Mantelzorg’.
Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het combineren van werk en mantelzorg, wettelijke regelingen, praktische tips en tools, er is ruimte om ervaringen en ideeën uit te wisselen en vragen te stellen.

Geïnteresseerden kunnen zich tot en met maandag 18 november 2019 aanmelden via mantelzorg@gemeentesluis.nl of 140117.