Ondernemers opgelet!

Staat duurzaamheid bij uw bedrijf hoog in het vaandel? Denkt u lokaal? Zet u zich in voor gelijke kansen? Voorkomt u voedselverspilling? Stimuleert u een gezonde leefstijl bij uw werknemers? Geeft u op een andere manier invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Staat duurzaamheid bij uw bedrijf hoog in het vaandel? Denkt u lokaal? Zet u zich in voor gelijke kansen? Voorkomt u voedselverspilling? Stimuleert u een gezonde leefstijl bij uw werknemers?
Geeft u op een andere manier invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Stimuleer dan ook andere ondernemers om net als u rekening te houden met het effect van je bedrijfsvoering op milieu en samenleving door deel te nemen aan de MVOprijs Zeeuws-Vlaanderen 2021!

ZB Bibliotheek organiseert, in opdracht van de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten en de Rabobank Zeeuws-Vlaanderen, dit jaar de tweede editie van de MVOprijs. Schrijf u in voor deze verkiezing via www.dezb.nl

Hoe gaat het verder? 

Aanmelden kan tot 17 september 2021. Uit alle ondernemers selecteert de jury de zes beste aanmeldingen. Daarna is het aan het publiek. De drie ondernemers met de meeste publieksstemmen blijven over. De jury brengt een bedrijfsbezoek aan de drie finalisten en kiest een winnaar. 

De winnaar ontvangt de MVOprijs tijdens Contacta op 30 november 2021 en mag zich de komende twee jaar de duurzaamste onderneming van Zeeuws-Vlaanderen noemen. Naast een beloning voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en extra publiciteit bent u ook een voorbeeld en inspiratie voor andere ondernemingen. Twijfelt u nog? Kijk voor meer informatie op ww.dezb.nl

Zien wij uw bedrijf binnenkort tussen de aanmeldingen staan?